Home Tag "Dua Lipa"

Ky grimier transformohet në Dua Lipa, kjo video e tij na la pa fjalë

0
Grimieri i njohur James Charles ka vendosur të shndërrohet në këngëtaren Dua Lipa vetëm përmes grimit. Në një video të hedhur në kanalin e tij në YouTube, James tregon hap pas hapi të gjitha hapat që ndjek për t’u transformuar dhe për t’u dukur njësoj si këngëtarja. Ai fillon të trukohet në të njëjtën mënyrë […]