Home Tag "durimin"

Disa mënyra për të praktikuar durimin

0
I gjithë ky është një lajm i mirë për pacientin natyral – ose për ata që kanë kohë dhe mundësi për të marrë një trajnim intensiv dy-javor për durimin. Por çfarë ndodh me ne të tjerët? Duket se ka edhe mënyra të përditshme për të ndërtuar durim. Këtu janë disa strategji të sugjeruara nga kërkimet […]