Home Tag "Flasin shkencëtarët:"

Flasin shkencëtarët: “Varësia ndaj smartphonëve, ndërlidhet me varësinë ndaj lojërave të fatit”

0
Një grup shkencëtarët nga Suedia dhe Spanja fillimisht morën në konsideratë mundësinë e një lidhje midis varësisë së lojërave të fatit dhe përdorimit të smartfonëve. Andreas Fransson, Mariano Chóliz and Anders Håkansson, në një studim të bërë publik në maj 2018, treguan se të rinjtë nga 15 deri në 18 vjeç kishin më shumë gjasa të vuanin nga varësia […]