Home Tag "fp1"

Renato i propozon partneres dhe sapo na zbuloi portretin e saj

0
Renato Mekolli duket se do ti japë fund beqarisë. Ai ndodhet aktualisht në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ku festoi edhe ditëlindjen dhe ku për herë të parë tregoi surprizën e partneres së tij që në mëngjes. Duket se gjërat mes tij dhe vajzës janë shumë serioze, aq sa Renato është ulur […]