Home Tag "fshi automatikisht materialet pornografike."

Google Drive fshi automatikisht materialet pornografike. Shprehet e shqetësuar aktorja e filmave me pullë të kuqe

0
Google duket se ka fshirë ose çaktivizuar përmbajtjen “seksualisht eksplicite” nga Google Drive. Viktimat e këtij pastrimi janë kryesisht punonjës të seksit të cilët depozitojnë fotografitë dhe videot e tyre atje. Google i referohet politikave të saj si kompani, për këtë vendim Aktorja e filmave me pullë të kuqe, Avey Moon donte të dërgonte një […]