Home Tag "gazetat gjermane per era istrefin"

Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin

20.27K
Mediat gjermane kanë shkruar së fundmi për Era Istrefin. Më poshtë paraqitet lajmi i shkruar prej tyre. “Era ka shumë kohë që quhet si pop-star në Shqipëri dhe Kosovë, veçanërisht për arsye të suksesit të motrës së saj më të madhe Nora Istrefi. Ajo e filloi karrierën e saj në shtetin e vogël, përballë bregut […]