Home Tag "“Gëzuar” urimi i"

“Gëzuar” Urimi i Jul Dedës është më i veçanti deri tani

0
Artistët kanë gjithnjë një mënyrë ndryshe për të shprehur gjithçka. Aktori i njohur i humorit Julian Deda, duket se ditën e Shën Valentinit, kavendosur ta urojë në mënyrën e vetë… duke ndjellë të qeshura. Ai njihet për batutat e tij plot humor dhe këtë humor duket se nuk e ka lënë as këtë ditë. Ai ka postuar një foto në rrjetin e tij […]