Home Tag "hotele"

10 Gjërat që duhet të dini para se të udhëtoni në Filipine

0
Është e qartë se kur shkoni në një destinacion tjetër, ka disa gjëra që do të jenë të ndryshme nga ajo për të cilën jeni mësuar. Edhe pse disa nga dallimet nuk janë aq të shquara dhe ju lehtë mund t’i përshtateni atyre, të tjerët mund të kenë nevojë të jenë në dijeni të tyre […]

Pushimet mund të bëhen edhe në liqen

0
Kur themi plazh nuk e kemi fjalën vetëm për detin. Plazh mund të bëhet fare mirë edhe në liqen. Për fatin tonë të mirë, liqeni i Ohrit lag Pogradecin. Janë një alternativë e mirë pushimet atje. Klima është mesdhetare dhe temperaturat nuk janë shumë të larta, as në gushtin përvëlues. Qetësia është mbizotëruese për të […]

Zbuloni vendet më të shtrenjta të hoteleve me pesë yje

0
Nëse keni vendosur që të udhëtoni në këto vende dhe të qëndroni në hotelet me pesë yje ju informojmë që do mbeteni të çuditur nga çmimet e kripura që ata kanë. Si pjesë e studimit vjetor të bankës për çmimet globale, analistët e Deutsche Bank publikuan një raport ku në botë një qëndrim në një […]

Të flesh në një dhomë luksoze apo në dhomë krejtësisht xhami – Këto janë hotelet e pazakonta

0
Gjithmonë kemi parë në botë kur udhëtojmë hotelet më të bukura dhe më të shtrenjta. Secili prej hoteleve kanë karakteristikat e tyre të veçanta por kur keni udhëtuar diku keni qëndruar ndonjëherë në një hotel me pamje të çuditshme. Në këto destinacione unike që ne do ju paraqesim në këtë artikull hoteli juaj është aventurë. […]