Home Tag "i jep lamtumirën e fundit senatorit John McCain"

Floreta Faber, Ambasadorja e Shqipërisë në SHBA, i jep lamtumirën e fundit senatorit John McCain

0
Një ndër personalitetet kyç të politikës amerikane, senatori i ndjerë John McCain po përcillet për në banesën e fundit sot në një cermoni që zhvillohet në Uashington. Ish-Presidenti Xhorxh W. Bush dhe ish-Presidenti Barak Obama dhanë fjalimet e tyre në cermoninë e mbajtur në Katedralen Kombëtare të Uashingtonit. Dy të lartpërmendurit mundën McCain në dy fushatat e tij për t’u […]