Home Tag "Ja me kë është e lidhur Fjorentina"

Marina Fara i nxjerr të fshehtën. Ja me kë është e lidhur Fjorentina

0
Fjorentina Halili është komentuar shumë së fundmi, pasi e rishfaqi publikisht xhelozinë e saj, pas lidhjes së re të Olsit, duke postuar foto intime dhe mesazhe të drejtpërdrejta për çiftin e ri. Big brother ende vazhdon për ta, pasi vëmendja nuk po shuhet. Megjithatë edhe ajo  është komentuar shumë kohët e fundit për të dashurin […]