Home Tag "janë shembull për këdo"

Gratë shqipëtare më të sukseshme në Londër, janë shembull për këdo

0
Gratë shqiptare më të sukseshme në Londër janë në fokus të një video shumë interesante dhe mbreslënëse publikuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë me seli në Londër. Mirela Sula, drejtuese e Global Woman, Lea Ypi lektore, Katerina Metaj punonjëse e “Dolce Gabbana” te burimet njerëzore, Zamira Ruspi, mjeke dhe drejtuese e shoqatës “Nënë Tereza”, […]