Home Tag "kafene"

Qytetarët nuk respektojnë rregullat, heqin maskat në kafe

0
Rastet e para me Coronavirus në Shqipëri kanë detyruar qeverinë që të marrë një sërë masash që nga mbyllja e shkollave e deri tek anulimi i grumbullimeve në vende publike. Kryeministri njoftoi gjithashtu se është vendosur që të mbyllen klubet e natës dhe palestrat, ndërsa ju ka bërë thirrje qytetarëve që të shmangin daljet dhe […]

10 Gjërat që duhet të dini para se të udhëtoni në Filipine

0
Është e qartë se kur shkoni në një destinacion tjetër, ka disa gjëra që do të jenë të ndryshme nga ajo për të cilën jeni mësuar. Edhe pse disa nga dallimet nuk janë aq të shquara dhe ju lehtë mund t’i përshtateni atyre, të tjerët mund të kenë nevojë të jenë në dijeni të tyre […]