Home Tag "kane festival"

Shqiptarët që ndodhen në Kanë dhe fotot nga atje

0
Janë modele, gazetare dhe stiliste të njohura që kanë shkuar drejt Kanës. Irena Kita, Ilda Bejleri, Albana Osmani, Enada At`Nikolla, Jona Spahiu si dhe djemtë Endrit Mërtiri dhe Fatmir Hysenbelliu, janë vetëm disa. Nuk dihet ende se kush i ka dërguar këta personazhe në Kanë dhe cila është arsyeja, ama ata janë duke u argëtuar […]

Të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës

0
Një prej elementëve që analizohet në evente të tilla është veshja. Festivali i Kanës mblodhi emra të mëdhenj të artit në jug të Francës dhe ky vit ishte i 70-ti që u organizua. Burrat e sidomos vajzat dhe gratë ishin përkushtuar maksimalisht për t`u paraqitur denjësisht, me veshje të realizuara mjeshtërisht nga emra të mëdhenj […]