Home Tag "Kaubojsi"

Kaubojsi lë politikën për t’u bërë pilot

0
Eduart Ndocaj ish-deputeti i Lezhës dhe politikani i njohur edhe si “Kaubojsi”, kohët e fundit është parë më pak në jetën active në Shqipëri. Por gjithësesi, ai nuk është aspak i tërhequr nga rrjetet sociale, ku jo vetëm është tepër aktiv me mesazhe, statuse dhe foto, por duke pasqyruar aty në foto edhe jetën e tij […]