Home Tag "kenge alili"

Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës

0
“Me Hile” kështu u titullua kënga që erdhi si një bashkëpunim mes këngëtarit Alil Kerkuti dhe kompozitorit Don Kozeli. Një këngë dashurie e kënduar nga zëri potent i Alilit dihej se do të ishte sukses. Po aq interesant e bën projektin dhe teksti. Sa histori dashurie kemi dëgjuar? Sigurisht që secila ka të veçantat e […]

Kur ajo ta bën ‘Me hile’

0
Alil Kerkuti e publikoi këngën e verës. Vajzat bëjnë gjithmonë si interesante dhe djemtë zakonisht i tolerojnë. Këtë herë, në këngën e Alilit, ai ia ktheu me të njëjtën monedhë. “Me hile” bënte ajo, me hile edhe ai. Ka shumë pak ditë që është publikuar dhe nëse ende nuk e keni dëgjuar ky është momenti. […]