Home Tag "kenge hi bro"

Kush është për të pirë ‘Hi Bro’

0
“Hi Bro”, kështu titullohet kënga e Anormalok dhe nuk është projekti i parë. Megjithëse mund ta quajmë padyshim më të suksesshmin. Kjo pasi në shumë pak ditë ka arritur mbi 20 mijë klikime si dhe shumë komente nga fansat e këngës. Muzika e po ashtu edhe teksti, ku shumë djem të rinj do gjejnë veten […]