Home Tag "komediani 60 vjeçar"

Arti në zi! Vdes duke perfomuar aktori i njohur i humorit!

0
Komediani veteran britanik Ian Cognito ndërroi jetë gjatë një performance në skenë. Komediani 60-vjeçar u ul në një stol dhe teksa po perfomonte filloi të merrte frymë me vështirësi. Sipas mediave ndërkombëtare, një prej anëtarëve të stafit tha se publiku në Bicester mendoi që ishte shaka dhe njerëzit vazhduan të qeshnin. Por pas disa minutash […]