Home Tag "lasdi"

Landi i “West Side Family”: “…lashë këngën për një femër”

0
Landi dhe Rozana e cikën tërthorazi me fjalë, kuptimin e këngës ‘Mesazh’ që flet për lidhjen e dashurisë së Landit me një vajzë. Ishte hit i asaj kohe dhe mori vëmendje të madhe në publik. Fjori ka dashur ta ngacmojë më tej këtë çështje, duke pyetur më konkretisht… I ftuar në emisionin satiriko-investigativ ‘BOOM’, këngëtari Landi Hysi i grupit West Side […]