Home Tag "ledioni sara"

Djali i Sarës dhe Ledionit ka ditëlindjen

0
13-ta është dita e tij. Në çdo muaj deri sa të bëjë 1 vjeç, mami Sara dhe babi Ledioni do ta festojnë. Sot dashuria e tyre bën 9 muajsh dhe Ledionit akoma nuk i besohet se sa shumë është rritur. Ka zgjedhur një foto nga ato “bëmë baba të të ngjaj” dhe i është drejtuar […]

Foto romantike e Ledionit dhe Sarës nga ajri

0
Nuk është fare nevoja që të postojnë foto të fytyrës. Një imazh i shkrepur gjatë një kapje duarsh është kaq romantike. Ledioni dhe e dashura e tij Sara kanë qenë në fluturim dhe ai nuk mund të rrinte pa e bërë një foto të tillë publike. Përtej veprimeve plot me dashuri, ajo që bie në […]