Home Tag "lejohet"

Eutanazia çfarë është dhe në cilat shtete lejohet

0
Eutanazia është procesi i marrjes së hapave mjekësorë për t’i dhënë fund jetës së një personi për t’i ndërprerë vuajtjet dhe dhimbjet e shkaktuara nga ndonjë sëmundje e rëndë. Ja cilat shtete e kanë njohur këtë asistim mjeksor kur pacienti e kërkon. Të gjithë personat mbi moshën 12-vjeçare mund ta kërkojnë këtë, por miratimi i […]