Home Tag "lidhjet e dashurise"

5 shenjat e një marrëdhënieje dashurie, të shëndetshme mes adoleshentësh

0
Adoleshentëve është vështirë t`ua heqësh telefonin nga dora dhe bombardohen përgjatë gjithë ditës me mesazhe. Në këto kohë ajo që mund të bëhet është të vëzhgohet se a është kjo marrëdhënie e shëndetshme? Sipas statistikave afërsisht 60% e adoleshentëve njohin dikë që është i dhunuar fizikisht, seksualisht, ose verbalisht në daljet e takimeve të dashurisë. Lajmi […]