Home Tag "marrin pasaportë shqiptare"

Nora dhe Roberti marrin pasaportë shqiptare

0
Robert Berisha para pak kohësh ka ngjallur shumë reagime kur ka postuar një fotografi me pasaportë amerikane dhe ka shkruar: ‘Krenar të jem një amerikan’. E tani shihet se ai dhe bashkëshortja e tij, këngëtarja Nora Istrefi janë bërë shtetas edhe të një vendi tjetri. Ata kanë bërë të ditur në Instagram se kanë marrë pasaportat shqipëtare. Link: https://www.instagram.com/robertberishaofficial/ […]