Home Tag "me parnerin"

Martohet Ricky Martin dhe partneri i tij

0
Ricky Martin njoftoi ditën e djeshme se ai dhe partneri i tij Jwan Yosef janë martuar pas tre vitesh lidhje. “Jam një burr i martuar, pas disa muajsh do të organizojmë një festë të madhe, do ju njoftoj” – ka thën Martin për E! News. “Ne kemi shkëmbyer premtimet dhe jemi betuar. Firmosëm të gjitha letrat […]