Home Tag "media suedeze"

Media suedeze rekomandon 15 plazhet më të bukura shqiptare për 2019

0
Shqipëria shumë shpejt është bërë një destinacion i kërkuar për të kaluar pushimet e verës. Bregdeti mahnitës dhe plazhet e bukura janë sigurisht disa nga faktorët kryesorë për rritjen e numrit të turistëve që vizitojnë vendin, shkruan“Swedish Nomad” në një artikull që ia kushton plazheve në vendin tonë. Media suedeze ka renditur 15 plazhet më të […]