Home Tag "mediat per afronen"

Çfarë e solli Bleron në qendër të vëmendjes kohët e fundit?

1.47K
Një ndër çiftet që kohët e fundit ka fituar një vëmendje të madhe mediatike, është edhe Blero me Afronën. Mediat nuk rreshtin së shkruari, për ata të dy dhe për secilin veçantë. Ne fakt për disa vite, figura e Bleros ishte pak në hije. Mediat nuk i kushtonin shumë vëmendje, por shkëndija e parë ishte […]