Home Tag "mirror"

Ja cilat janë dhomat më romantike të hoteleve në botë, përfekte për pushime romantike

0
Për të pasur një pushim romantik dhe përfekt egzistojnë disa vende në të cilat shumë çifte mund të kalojnë pushimet e tyre me plot romancë e dashuri. Sipas gazetës prestigjioze “Mirror” ato janë: Soneva Javi, the Maldives Nihi Sumba Island, Sumba, Indonesia Palazzo Margherita, Basilicata, Italy Lion Sands Game Reserve, South Africa The Franklin, London, […]