Home Lifestyle Nese jeni të frymëzuar nga Dita Ndërkombëtare e Picës, Mirror ua sjell llojet më të mira të picës në Londër
Nese jeni të frymëzuar nga Dita Ndërkombëtare e Picës, Mirror ua sjell llojet më të mira të picës në Londër
0

Nese jeni të frymëzuar nga Dita Ndërkombëtare e Picës, Mirror ua sjell llojet më të mira të picës në Londër

0
0

A ka mënyrë më të mirë për të nisur fundjavën se sa duke u futur në ushqimin e preferuar italian të të gjithëve? Sikur të kishim nevojë për një justifikim tjetër! Ka shumë lajme të mira për njerëzit që jetojnë në Londër, pasi kryeqyteti është shtëpia e një numri të madh picerish brilante, duke ushqyer çdokënd nga familjet pas një mbrëmjeje të këndshme dhe gjithashtu për çifte duke kërkuar një mbrëmje romantike.

Për t’ju dhënë një dorë ndihmëse, ne kemi grumbulluar restorantet më të mira të picerisë në Londër, nga pikat e nxehta të buxhetit, në restorante familjare dhe madje edhe nga ato që janë të rastësishme.

Natyrisht, nuk është vetëm Londra, e cila krenohet me disa piceri të shkëlqyera. Për Ditën Kombëtare të Picës, një numër i madh markash dhe zinxhirësh po shërbejnë disa pica të shkëlqyera.

  1. Pica East
  2. Prezzo
  3. Homeslice
  4. Pizza Union
  5. Made of Dough
  6. Pizza storm
  7. Pizza Ekspress
  8. Pizza Pilgrims

Burimi i lajmit: https://www.mirror.co.uk/travel/uk-ireland/best-pizza-restaurants-london-11993335

Burimi i fotos: https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article11993885.ece/ALTERNATES/s810/PROD-Family-eating-pizza-at-a-restaurant.jpg