Home Tag "muzika don kozeli"

Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës

0
“Me Hile” kështu u titullua kënga që erdhi si një bashkëpunim mes këngëtarit Alil Kerkuti dhe kompozitorit Don Kozeli. Një këngë dashurie e kënduar nga zëri potent i Alilit dihej se do të ishte sukses. Po aq interesant e bën projektin dhe teksti. Sa histori dashurie kemi dëgjuar? Sigurisht që secila ka të veçantat e […]