Home Tag "në familjen mbretërore britanike"

Aksident në familjen mbretërore britanike

0
Gjatë ditës së djeshme Princi Philip ka pësuar një aksident me makinë dhe ky nuk është rasti i parë për Dukën e Edimburgut, i cili dhe 23 vite më parë pësoi një aksident rrugor nga i cili pësoi vetëm disa gërvishtje. Raportohet se përplasja ka ndodhur rreth orës 15:00, gjatë pasdites së djeshme. Burime për […]