Home Tag "Obama"

Një serial edukues po vjen, Barack dhe Michelle Obama zbulojnë detajet

0
Barack dhe Michelle Obama kanë zgjedhur një rrugë mjaft të veçantë për të edukuar të rinjtë në politikë. Ata do ti edukojnë fëmijët me seritë e reja të animuara në Netflix i cili titullohet ‘We the People.’ Artistët që kontribuojnë në seritë e Netflix të Barack Obama dhe Michelle Obama përfshijnë H.E.R., Janelle Monáe, Lin-Manuel […]

Të papritura gjatë vizitës së Obamës në Kubë

403
Kur Obama ishte duke udhëtuar për në Kubë të shtunën në orën 18:00 piloti komunikoi se kishte një problem, aeroporti i Havanës ishte i mbyllur dhe nuk dihej arsyeja, ndërkohë që avioni kishte kerozine edhe për dy orë fluturim, por jo më shumë. Avioni perveç presidentit Obama kishte në bord edhe media të ndryshme që […]