Home Tag "obana ne kube"

Të papritura gjatë vizitës së Obamës në Kubë

403
Kur Obama ishte duke udhëtuar për në Kubë të shtunën në orën 18:00 piloti komunikoi se kishte një problem, aeroporti i Havanës ishte i mbyllur dhe nuk dihej arsyeja, ndërkohë që avioni kishte kerozine edhe për dy orë fluturim, por jo më shumë. Avioni perveç presidentit Obama kishte në bord edhe media të ndryshme që […]