Home Tag "olta boka me familjen"

Këngëtarja shqiptare prezanton gjithë familjen

0
Këngëtarja Olta Boka ka prezantuar gjithë familjen. Pak ditë më parë e ëma e saj kishte ditëlindjen dhe familja festoi për këtë rast. Foton e shkrepur gjatë festës Olta e publikoi në rrjete sociale, duke shkruar: “Sot festuam ditëlindjen e mbretëreshës së familjes sonë! Dhuratë e ka emrin, dhurata më e bukur e jetëve tona është! Të […]