Home ShowBiz Këngëtarja shqiptare prezanton gjithë familjen
Këngëtarja shqiptare prezanton gjithë familjen
0

Këngëtarja shqiptare prezanton gjithë familjen

0
0

Këngëtarja Olta Boka ka prezantuar gjithë familjen. Pak ditë më parë e ëma e saj kishte ditëlindjen dhe familja festoi për këtë rast. Foton e shkrepur gjatë festës Olta e publikoi në rrjete sociale, duke shkruar: “Sot festuam ditëlindjen e mbretëreshës së familjes sonë! Dhuratë e ka emrin, dhurata më e bukur e jetëve tona është! Të duam mama, me gjithë fuqinë e shpirtit!”.
Familja e saj në fakt nuk është krejt e panjohur. Vëllai dhe i ati gjithashtu janë pjesë e muzikës.

Postimi i Oltës:

Link: https://www.instagram.com/p/BQJWKBZhNGJ/?hl=en

Burimi i fotos: By Tour d’Afrique – Sunset in Sudan. By Adam Birkin, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10266402