Home Tag "online"

Këshilla për zgjedhjen e fotografive të duhura për profilin tuaj të takimeve në internet

0
Takimet online mund të jenë të vështira. Kur krijoni një profil për një aplikacion takimesh në internet, dëshironi të bëni hapin tuaj më të mirë përpara për t’i bërë përshtypje personit tjetër. Gjithmonë duhet të keni një bio që ju përshkruan. Ndërsa zgjidhni fotografitë për profilin tuaj të takimeve në internet, ka disa gjëra që […]

Kur meshkujt dyshojnë tek femrat që kanë në krahë – Këtë e tregon Afrim Spahiu në klipi e ri

0
Këngëtari Afrim Spahiu ka vetëm pak kohë që ka publikuar klipin e titulluar “Online”, një këngë ritmike ku flet për xhelozinë dhe pasigurinë që kanë meshkujt karshi femrave. Afrimi bëhej xheloz sepse shikonte që vajzën të cilën e dashuronte qëndronte gjith ditën online në rrjetet sociale. Nesë ende se keni dëgjuar këtë këngë interesante, ju […]

Ja çfarë bën Stresi për shokët e tij!

0
Stresi prej disa kohësh ndodhet larg Shqipërisë, megjithatë nuk ka munguar në asnjë moment, duke qënë gjithmonë pranë fansave të tij. Tashmë që ndodhet larg edhe malli për njerëzit e tij të dashur rritet. Ai dje kishte realizuar një dedikim shumë të bukur për “botën e tij”, nënën. Ndërkohë që tashmë ka shprehur mallin edhe […]