Home Lifestyle Këshilla për zgjedhjen e fotografive të duhura për profilin tuaj të takimeve në internet
Këshilla për zgjedhjen e fotografive të duhura për profilin tuaj të takimeve në internet
0

Këshilla për zgjedhjen e fotografive të duhura për profilin tuaj të takimeve në internet

0
0

Takimet online mund të jenë të vështira. Kur krijoni një profil për një aplikacion takimesh në internet, dëshironi të bëni hapin tuaj më të mirë përpara për t’i bërë përshtypje personit tjetër. Gjithmonë duhet të keni një bio që ju përshkruan.

Ndërsa zgjidhni fotografitë për profilin tuaj të takimeve në internet, ka disa gjëra që duhet të keni gjithmonë parasysh.

-Shmangni zgjedhjen e një fotografie ku fytyra juaj nuk është e dukshme. Kjo fotografi nuk do të shërbejë për asnjë qëllim pasi personi tjetër nuk do të jetë në gjendje të shohë fytyrën tuaj. Prandaj sigurohuni që të zgjidhni një fotografi ku fytyra është qartë e dukshme.

-Një gjë tjetër e rëndësishme që duhet mbajtur parasysh është që të shmangni gjithmonë vendosjen e fotografive në grup, pasi atëherë personi mund të lihet të pyesë se cili jeni.

-Ndërsa zgjidhni fotografitë për profilin tuaj të takimeve në internet, ju gjithashtu mund të zgjidhni ato që ju përshkruajnë. Nëse ju pëlqen kampingu ju mund të zgjidhni një fotografi ku po ngrini një tendë ose nëse ju pëlqen të lexoni libra atëherë ndoshta mund të ndani një fotografi të vetes në një bibliotekë. Çfarëdo fotografie që zgjidhni, sigurohuni që të zgjidhni atë ku shfaqni besim dhe dukeni më mirë.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/love-relationships/4-tips-choosing-right-pictures-your-online-dating-profile-915897

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/person-using-a-smartphone-5082579/