Home Tag "open ai"

Nxehet gara e AI: OpenAI, Google, Mistral nxjerrin modele të reja brenda një dite

0
Industria e inteligjencës artificiale dëshmoi një konkurrencë të paprecedentë të mërkurën me OpenAI, Google dhe startupin francez Mistral, të gjithë duke zbuluar modelet e tyre më të avancuara të AI, brenda vetëm 12 orëve nga njëra-tjetra, raportoi The Guardian. Një përparim i tillë erdhi në një kohë përpara se Meta të lëshonte Llama 3 dhe […]