Home Tag "opsioni me i ri"

Njihuni me opsionin më të ri në Instagram, po “çmend” përdoruesit

0
Instagram së fundmi ka zgjedhur një mënyrë të re, për të ndërvepruar me abonentët e tij, duke bashkëvepruar ndërmjet ‘kuizeve’. Në këtë opsion përdoruesve të Instagram, në Instastory u parashtrohet një pyetje me mundësi përzgjedhjeje të katër opsione përgjigjesh. Ja se si mund të veproni për të bërë dhe ju një “kuiz” me ndjekësit tuaj: […]