Home Lifestyle Njihuni me opsionin më të ri në Instagram, po “çmend” përdoruesit
Njihuni me opsionin më të ri në Instagram, po “çmend” përdoruesit
0

Njihuni me opsionin më të ri në Instagram, po “çmend” përdoruesit

0
0

Instagram së fundmi ka zgjedhur një mënyrë të re, për të ndërvepruar me abonentët e tij, duke bashkëvepruar ndërmjet ‘kuizeve’.

Në këtë opsion përdoruesve të Instagram, në Instastory u parashtrohet një pyetje me mundësi përzgjedhjeje të katër opsione përgjigjesh.

Ja se si mund të veproni për të bërë dhe ju një “kuiz” me ndjekësit tuaj:

1-Zgjidhni një foto në sfond

2-Tërhiqni lart opsionet

3-Zgjidhni opsionin ‘Quiz’.

Bëni pyetjen që dëshironi dhe më pas shtoni alternativat.

Link: https://www.internetworld.de/social-media/instagram/instagram-umfragen-quiz-sticker-in-stories-1704328.html

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-smart-phone-248533/