Home Tag "“Po vin cikat”"

Me Xhimin “Po vin çikat”, tek kjo këngë do iu mbetet mendja

0
Projekti i ri i Xhimit, “Po vin çikat”, publikuar pak kohë më parë, është pritur mjaft mirë në publik. Ritmet shpërthyese të tallavase, thyerjet e herpashershme të melodisë dhe femrat e bukura duke shijuar rrezet e diellit, janë elemente që përbëjnë një klip të parezistueshëm dhe provokues. Sot je boss e nesër trok, por nuk […]

Shumë lartë atmosfera, “Po vin cikat” dhe Xhimi

0
Xhimi ka sjellë vërtetë një këngë zbavitëse. Klipi i tij “Po vin cikat” flitet për ”ecejaket” dhe lojrat e femrave me meshkujt e ditëve të sotme. Por siç e thotë edhe vetë Xhimi në refren “ Kjo jetë si llotari, sot je boss nesër s’ki, ekspert jam ne dashni…” dhe mjafton kjo për të qenë […]