Home ShowBiz Shumë lartë atmosfera, “Po vin cikat” dhe Xhimi
Shumë lartë atmosfera, “Po vin cikat” dhe Xhimi
0

Shumë lartë atmosfera, “Po vin cikat” dhe Xhimi

0
0

Xhimi ka sjellë vërtetë një këngë zbavitëse. Klipi i tij “Po vin cikat” flitet për ”ecejaket” dhe lojrat e femrave me meshkujt e ditëve të sotme.

Por siç e thotë edhe vetë Xhimi në refren “ Kjo jetë si llotari, sot je boss nesër s’ki, ekspert jam ne dashni…” dhe mjafton kjo për të qenë i lumtur e për të shijuar melodinë e ritmin ndjellës.

Mes dy vajsave simpatike në klip, këngëtari është vërtet në dilemë, ndaj edhe përgatitet duke i pritur me këngë “Po vin cikat”.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?v=5xG4sgn4uU4