Home Tag "restorante"

10 Gjërat që duhet të dini para se të udhëtoni në Filipine

0
Është e qartë se kur shkoni në një destinacion tjetër, ka disa gjëra që do të jenë të ndryshme nga ajo për të cilën jeni mësuar. Edhe pse disa nga dallimet nuk janë aq të shquara dhe ju lehtë mund t’i përshtateni atyre, të tjerët mund të kenë nevojë të jenë në dijeni të tyre […]

Baret & Restorantet më luksoze në botë

0
Për vitin 2016-të janë cilësuar si bare dhe restorantet më unike dhe më luksoze. Nëse iu bie rruga në këto vende të botës mos ngurroni dhe të pini ose të hani diçka në këto vende. 1) Vagabond Wines, Spitalfields, London 2) German Gymnasium, London 3) Blue Wave, Barcelona, Spain 4) Les Bains, Paris, France 5) […]