Home Travel Baret & Restorantet më luksoze në botë
Baret & Restorantet më luksoze në botë
0

Baret & Restorantet më luksoze në botë

0
0

Për vitin 2016-të janë cilësuar si bare dhe restorantet më unike dhe më luksoze.
Nëse iu bie rruga në këto vende të botës mos ngurroni dhe të pini ose të hani diçka në këto vende.

1) Vagabond Wines, Spitalfields, London

2) German Gymnasium, London

3) Blue Wave, Barcelona, Spain

4) Les Bains, Paris, France

5) Pink Moon Saloon, Adelaide, Australia

6) So 9 Sydney, Australia

7) News Cafe, Johannesburg, South Africa

8) Jo Grilled Food, Tehran, Iran

9) Foxglove, Hong Kong

10) Shugaa, Bankok, Thailand

11) Kat & Theo, New York, Usa

12) Torafuku, Vancouver, Canada

 

Burimi i lajmit: http://www.harpersbazaar.com/culture/travel-dining/news/g7945/the-most-beautiful-bars-and-restaurants-in-the-world/?slide=12

Burimi i fotos kryesore: © Unsplash  https://www.pexels.com/photo/interior-view-of-bar-200137/