Home Tag "sipas mediave të huaja"

Të shfrenuar në shpenzime. Jeta luksoze e fëmijëve të pasur shqiptarë

0
Paratë me thasë, femra, makina dhe shtëpi luksoze. Gjithcka fotografuar për t’u postuar në rrjetet sociale. Jeta luksoze e fëmijëve të pasanikëve shqiptarë vijon të tërheqë vëmendjen e mediave. Daily Mail në një artikull, që e shoqëron me fotot e postuara në rrjetet sociale nga fëmijët e pasanikëve shqiptarë, shkruan “Vaska të mbushura me para, […]