Home Tag "sjellin këngën e re"

Pas pesë vitesh Backstreet Boys sjellin këngën e re

0
Së fundmi Backstreet Boys festuan 25 vjetorin në industrinë e muzikës. Dhe  grupi i famshëm i fundviteve ’90 kanë publikuar këngën e tyre të parë pas pesë viteve shkëputje. “Don’t Go Breaking My Heart” është single që ka thyer akullin për pesshen e famshme. Në bandën e përbërë prej meshkujve janë Nick Carter, 38 vjeç, Kevin […]