Home Tag "sokol cikalleshi"

Mëngjësi në familjen e Sokol Çikalleshit

0
Lojtari shqiptar që shkëlqen jo pak në kampionatin turk, ka ndarë me ndjekësit një fotografi me të afërmit e tij. Atmosfera e ngrohtë në kuadër, është vërtetë frymëzuese dhe na kujton se kudo e kurdo familja vjen e para, në rend të prioriteteve dhe sidomos vlerave që ajo përcjell qoftë edhe me një fotografi të […]

Sokol Cikalleshi zyrtarisht baba

0
Në ditën e djeshme futbollisti i kombëtares është bërë baba, ka ardhur në jetë vajza e tij e parë e quajtur “Rajna”. Nga postimi i bërë në instagram Sokoli mezi e ka pritur ëngjëllin e vogël që të bëhët pjesë në jetën e tij, ai ndjehet shumë i emocionuar për këtë dhe falenderon zotin që […]