Home Tag "stresi dhe flor bana"

Zonja dhe zotërinj, vëmendje – Stresi ka një lajm

0
Stresi e ka fituar vëmendjen e publikut edhe nëse nuk shkruan fare “Vëmendje” në statusin e tij. Reperi ka njoftuar me shumë entuziazëm se në datën 8 Tetor ai dhe Flor Bana do të jenë prezentë në Tv Klan në programin “E Diela Shqiptare”. Artistët do të konkurrojnë për të qenë në Pallatin e Koncerteve, […]