Home Tag "tradhtuar"

Arsyet e vërteta pse partneri/ja juaj mund t’ju ketë tradhëtuar

0
Kanë nevoja emocionale të paplotësuara. Partneri juaj mund të ndihet i vetmuar, i pavlerësuar, i parëndësishëm emocionalisht ose përgjithësisht i paplotësuar. Ata madje mund të ndihen të paaftë për të përmbushur nevojat e bashkëshortit tjetër. Të qenit në një raport dhe i vetmuar mund ta bëjë njeriun të ndihet i parëndësishëm ose i dështuar. Ndjejnë […]

Më ka tradhëtuar, këngëtarja shqiptare bën deklaratën e papritur

0
Gjira Kajtazi dhe pse prej kohësh ka hequr dorë nga kënga ajo mbetet një nga zërat më të dashur të muzikës. Këngëtarja është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan momente të ndryshme me ndjekësit. Së fundmi ndjekësve duket se iu mungon muzika e saj dhe kanë vendosur ta pyesin Gjirën se përse ka […]