Home Tag "vellai i olta bokes"

Këngëtarja shqiptare prezanton gjithë familjen

0
Këngëtarja Olta Boka ka prezantuar gjithë familjen. Pak ditë më parë e ëma e saj kishte ditëlindjen dhe familja festoi për këtë rast. Foton e shkrepur gjatë festës Olta e publikoi në rrjete sociale, duke shkruar: “Sot festuam ditëlindjen e mbretëreshës së familjes sonë! Dhuratë e ka emrin, dhurata më e bukur e jetëve tona është! Të […]

Këto janë mëngjeset e Olta Bokës – Ai nuk është i panjohur!

0
Olta Boka i ka prezantuar të gjithë miqtë me mëngjesin e saj. Ai nuk është aspak i panjohur për publikun. Olta zakonisht punon gjatë mbrëmjeve në koncerte live dhe në mëngjeset e saj të vona shoqërohet nga i vëllai. Stivi, këngëtar i njohur gjithashtu dhe Olta shijojnë kafen e mëngjesit të dy, duke ndarë biseda […]