Home Tag "vendet pijanece ne amerike"

Këto janë 10 vendet ‘pijanece’ në Amerikë

0
Nuk është sekret që Amerika adhuron pijet alkoolike. Një studim ka rankuar 10 vendet ku konsumohet më së shumti alkool referuar numrit të banorëve. Raporti është bërë nga “National Institute on Alcohol and Alcoholism”. Llogaria është bërë duke u konsideruar konsumimi i birrës, verës dhe të tjerave për të nxjerrë konsumin mesatar. New Hampshire kryeson […]