Home Tag "verë dielli"

Ja çfarë duhet të bëni këtë verë për t’u ruajtur nga dielli

0
Gjatë sezonit veror nuk anagazhohemi shumë për tu përkujdesur për lëkurën tonë, dhe e lëm atë të pambrojtur nga çdo rreze e mundshme. Shumë persona duke mos ia rikujtuar vetes se sa e rëndësishëm është përkujdesi ndaj lëkurës arrin të përfundojnë në problematika të mëdha. Në momentin e parë që krijoni kontakt me diellin është e […]